Aan de slag bij Zorghuis Twente. - Zorghuis Twente
Kom werken bij Zorghuis Twente

Aan de slag bij Zorghuis Twente.

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan ongeveer 60 bewoners met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners.

Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. Wij bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.

Kom werken bij Zorghuis Twente

Alle vacatures

3 vacatures

Het sollicitatieproces

Stap 1

Eerste contact

Nadat wij jouw gegevens ontvangen hebben zal één van de vestigingsmanagers telefonisch contact met je opnemen.

Stap 2

Telefonisch gesprek

Tijdens het eerste telefonische contact met onze vestigingsmanager kun je vragen stellen en geven wij meer informatie. Vervolgens kunnen we gezamenlijk beslissen om een afspraak in te plannen op de locatie waar je belangstelling naar uit gaat.

Stap 3

Gesprek op de locatie

In dit gesprek gaan wij wat dieper in op de functie en jou als persoon.

Stap 4

Voorstel

Aan de hand van het gesprek zullen wij kijken of je past in de functie en onze organisatie. Indien dit positief is zullen wij je een voorstel doen.

Vrijwilligerswerk doen, of juist stage lopen? Dat kan!

Kom stage lopen bij ons en maak kennis met ons zorgaanbod in de breedste zin van het woord. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf met gedreven en vakkundige collega’s.

Vrijwilligerswerk bij Zorghuis Twente

Geluksmomenten creëren

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden, wensen en beschikbaarheid. Misschien kun je jouw persoonlijke wensen ook prima combineren met de wensen van onze bewoners. Van harte welkom!

Bekijk de mogelijkheden

Stage lopen bij Zorghuis Twente?

SBB erkend leerbedrijf

Zorghuis Twente is een erkend opleidingsbedrijf bij de SBB voor verschillende opleidingen in de zorg en welzijn. Wij werken samen met het ROC van Twente. Ben je op zoek naar een stageplaats? We horen graag van je.

Bekijk de mogelijkheden