Wonen met 24 uurs zorg bij Zorghuis Twente

Wonen met 24-uurs zorg bij Zorghuis Twente.

Heeft uw vader, moeder of partner een vorm van dementie? Of zijn er lichamelijke beperkingen waardoor thuis wonen niet meer gaat? Afscheid nemen van de vertrouwde situatie is altijd wennen. Dus kiest u een plek waar het zo thuis mogelijk is.

Wachtlijst

De belangstelling voor wonen bij Zorghuis Twente is groot, hierdoor kan het voorkomen dat er niet direct een studio/appartement beschikbaar is. U wordt dan op de wachtlijst van de locatie van uw voorkeur geplaatst. Zodra er een studio vrijkomt nemen wij contact met u op.

Het is niet precies aan te geven met hoeveel wachttijd u rekening dient te houden. U kunt vrijblijvend contact opnemen waarbij wij de actuele wachttijd en inschatting voor een woonruimte met u kunnen doornemen

Ik heb interesse
Wonen met 24 uurs zorg bij Zorghuis Twente

Hoogstpersoonlijke zorg, dat is wat u mag verwachten.

Bij Zorghuis Twente vindt u de zorg en de aandacht die u zoekt. We bieden een veilige, geborgen en huiselijke leefomgeving. Uw vader, moeder of partner krijgt alle aandacht en zorg die hij of zij nodig heeft. Er is tijd voor elke bewoner. Aandacht voor ieder levensverhaal, eigen gewoontes en persoonlijke routines. Die hoogstpersoonlijke zorg ziet u niet snel bij andere zorgaanbieders.

In onze zorghuizen is familie is altijd welkom. Want ook u bent er thuis. Na uw bezoek trekt u de deur met een gerust gevoel achter u dicht. Dat beloven we!

Handige informatie.

Alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Wilt u na het lezen van alle informatie toch nog meer weten? Dat kan! Neem gerust contact met de desbetreffende vestiging / vestigingsmanager op waar u interesse in heeft. Samen kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Zorghuis de Huiskamer gelegen in Denekamp

Zorghuis de Huiskamer

Slotsdijk 11
7591 GN Denekamp

Vestigingsmanager Nicole Lemmink

06 – 54 95 52 43

Algemeen nummer

0541 - 85 20 06
Zorghuis Scholtenhagen gelegen in Haaksbergen

Zorghuis Scholtenhagen

Eibergsestraat 157
7481 HJ Haaksbergen

Vestigingsmanager Antoinette Arink

06 – 10 72 75 34

Algemeen nummer

053 – 57 45 989
Zorghuis Scherpenzeel gelegen in Goor - Zorghuis Twente

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Markeloseweg 2
7471 JE Goor

Vestigingsmanager Nicole Lemmink

06 – 54 95 52 43

Algemeen nummer

0547 - 38 85 13