Zorghuis Huize Scherpenzeel - Zorghuis Twente

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Heeft u interesse?

Locatie

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Zo kunt u ons bereiken

Plan eenvoudig uw route

Zorghuis Scherpenzeel gelegen in Goor - Zorghuis Twente

Een prachtige monumentale villa in Goor.

Net buiten het centrum van Goor staat Zorghuis Huize Scherpenzeel: een prachtige, monumentale villa uit 1913 die volledig gerenoveerd is tot een sfeervol zorghuis. Het pand is gelegen aan de oude hoofdweg naar Markelo en kent een rijke historie. Door de statige, indrukwekkende uitstraling kunt u niets anders dan verliefd worden op deze plek.

Monumentale uitstraling

Huiselijk wonen aan de Regge

23 zorgkamers

Goed bereikbaar met OV

Volledig tot rust komen dankzij persoonlijke aandacht.

Zorghuis Huize Scherpenzeel heeft 23 kamers/appartementen en is door de ligging aan het riviertje de Regge een heerlijke plek om even lekker tot rust te komen. Ook de parkachtige tuin aan de voorzijde van het gebouw nodigt uit tot ontspanning. Elk moment van de dag. Toch is ook de bedrijvigheid dichtbij: het centrum van Goor ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Zorghuis Huize Scherpenzeel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation is 15 minuten lopen en er bevinden zich bushaltes dichtbij. Komt u liever met de auto? Ook dat is geen probleem. Zorghuis Huize Scherpenzeel biedt meer dan genoeg ruimte voor alle bezoekers om gemakkelijk de auto te parkeren.

Zorghuis Huize Scherpenzeel is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen

Hart voor elkaar.

Verhalen over Zorghuis Huize Scherpenzeel

Samen geluksmomenten creëren.

In Zorghuis Scherpenzeel is de sfeer gemoedelijke en persoonlijk. Er wordt altijd tijd vrij gemaakt voor een praatje, een kopje koffie of een wandeling met onze bewoners. We vinden het belangrijk om elkaar echt te leren kennen en te weten wat iemands interesses en wensen zijn. Bewoners mogen hun dagindeling zoveel mogelijk zelf bepalen. Het allerbelangrijkste: we creëren zoveel mogelijk geluksmomenten. Voor én met onze bewoners. Zo voelt Zorghuis Scherpenzeel niet alleen als thuis, maar ís het thuis.

Neem alvast een kijkje.

Bent u benieuwd hoe Zorghuis Huize Scherpenzeel eruit ziet? Neem alvast een kijkje en proef de sfeer. Wilt u graag een rondleiding omdat u de locatie in het echt wil zien? Dat kan!

Wonen bij Zorghuis Twente. Hoe gaat dat precies?

Stap 1

CIZ indicatie

Heeft u nog geen CIZ indicatie? Dan moet u deze aanvragen bij het CIZ (centrum indicatiestelling zorg). Voor wonen bij Zorghuis Twente heeft U indicatie VV05 of VV06 nodig. U kunt het CIZ bereiken op telefoonnummer 088 789 10 00. Lukt niet niet? Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Stap 2

U heeft de juiste CIZ indicatie

Als  U een CIZ indicatie VV05 of VV06  heeft dan kunt U contact opnemen met de locatie waar U belangstelling voor heeft van  Zorghuis Twente. Contactgegevens treft u hierboven aan. Wij gaan graag met u in gesprek over een mogelijke opnamen.

Handige informatie.

Alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze andere locaties

Zorghuis de Huiskamer gelegen in Denekamp

Zorghuis de Huiskamer

Denekamp

VV 05 of hoger

Onze prachtige riet gedekte villa aan de rand van Denekamp, direct achter natuurhistorisch museum Natura Docet. Gelegen op loopafstand van het gezellige centrum en zeer licht en huiselijk ingericht.

Bekijk deze locatie
Zorghuis de Huiskamer gelegen in Denekamp
Zorghuis Scholtenhagen gelegen in Haaksbergen

Zorghuis Scholtenhagen

Haaksbergen

VV 05 of hoger

Een voormalig hotel in het buitengebied van Haaksbergen, volledig gerenoveerd tot een gezellig, sfeervol zorghuis. Gelegen tegen het park Scholtenhagen met prachtige wandelmogelijkheden, nabij sportvelden en een kinderboerderij.

Bekijk deze locatie
Zorghuis Scholtenhagen gelegen in Haaksbergen

Heeft u nog vragen?

Wilt u na het lezen van alle informatie toch nog meer weten? Dat kan! Neem gerust contact met de desbetreffende vestiging / vestigingsmanager op waar u interesse in heeft. Samen kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Zorghuis de Huiskamer gelegen in Denekamp

Zorghuis de Huiskamer

Slotsdijk 11
7591 GN Denekamp

Vestigingsmanager Nicole Lemmink

06 – 54 95 52 43

Algemeen nummer

0541 - 85 20 06
Zorghuis Scholtenhagen gelegen in Haaksbergen

Zorghuis Scholtenhagen

Eibergsestraat 157
7481 HJ Haaksbergen

Vestigingsmanager Antoinette Arink

06 – 10 72 75 34

Algemeen nummer

053 – 57 45 989
Zorghuis Scherpenzeel gelegen in Goor - Zorghuis Twente

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Markeloseweg 2
7471 JE Goor

Vestigingsmanager Nicole Lemmink

06 – 54 95 52 43

Algemeen nummer

0547 - 38 85 13