Zorghuis Scholtenhagen

Heeft u interesse?

Locatie

Zorghuis Scholtenhagen

Zo kunt u ons bereiken

Plan eenvoudig uw route

Sfeervol wonen in het buitengebied van Haaksbergen.

Het persoonlijke Zorghuis Scholtenhagen biedt huiselijk wonen in een sfeervolle omgeving in het buitengebied van Haaksbergen. Gelegen tegen het Park Scholtenhagen met prachtige wandelmogelijkheden, nabij sportvelden en een kinderboerderij is dit een fijne locatie om te wonen en te genieten.

Comfortabel en huiselijk

Prachtige tuin

Landelijke omgeving

Buitengebied Haaksbergen

Volledig gerenoveerd tot zorghuis. Van alle gemakken voorzien.

Zorghuis Scholtenhagen is ruim opgezet en van vele gemakken voorzien. In en rond het pand zijn er diverse mogelijkheden voor bewoners en bezoekers. In de ruime tuin is het heerlijk zitten of tuinieren en in de directe omgeving vindt u fijne wandelroutes. Buiten wandelen (of mee in de rolstoel) doen we daarom vrijwel elke dag!

Het voormalige hotel-restaurant-zalencomplex is grondig gerenoveerd tot een zorghuis met diverse huiskamers, een kapsalon, een professioneel leslokaal en veel bewegingsruimte in een comfortabele en veilige sfeer. Zorghuis Scholtenhagen heeft 26 zorgkamers voor vaste bewoners en 1 kamer voor logeren/tijdelijk verblijf.

24-uurs verpleeghuiszorg Zorghuis Twente

Hart voor elkaar.

Verhalen over Zorghuis Scholtenhagen

Elkaar echt leren kennen.

In Zorghuis Scholtenhagen is de sfeer gemoedelijke en persoonlijk. Er wordt altijd tijd vrij gemaakt voor een praatje, een kopje koffie of een wandeling met onze bewoners. We vinden het belangrijk om elkaar echt te leren kennen en te weten wat iemands interesses en wensen zijn. Bewoners mogen hun dagindeling zoveel mogelijk zelf bepalen. Het allerbelangrijkste: we creëren zoveel mogelijk geluksmomenten. Voor én met onze bewoners. Zo voelt Zorghuis Scholtenhagen niet alleen als thuis, maar ís het thuis.

Neem alvast een kijkje.

Bent u benieuwd hoe Zorghuis Scherpenzeel eruit ziet? Neem alvast een kijkje en proef de sfeer. Wilt u graag een rondleiding omdat u de locatie in het echt wil zien? Dat kan!

Wonen bij Zorghuis Twente. Hoe gaat dat precies?

Stap 1

CIZ indicatie

Heeft u nog geen CIZ indicatie? Dan moet u deze aanvragen bij het CIZ (centrum indicatiestelling zorg). Voor wonen bij Zorghuis Twente heeft U indicatie VV05 of VV06 nodig. U kunt het CIZ bereiken op telefoonnummer 088 789 10 00. Lukt niet niet? Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Stap 2

U heeft de juiste CIZ indicatie

Als  U een CIZ indicatie VV05 of VV06  heeft dan kunt U contact opnemen met de locatie waar U belangstelling voor heeft van  Zorghuis Twente. Contactgegevens treft u hierboven aan. Wij gaan graag met u in gesprek over een mogelijke opnamen.

Handige informatie.

Alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze andere locaties

Heeft u nog vragen?

Wilt u na het lezen van alle informatie toch nog meer weten? Dat kan! Neem gerust contact met de desbetreffende vestiging / vestigingsmanager op waar u interesse in heeft. Samen kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Zorghuis de Huiskamer gelegen in Denekamp

Zorghuis de Huiskamer

Slotsdijk 11
7591 GN Denekamp

Vestigingsmanager Nicole Lemmink

06 – 54 95 52 43

Algemeen nummer

0541 - 85 20 06
Zorghuis Scholtenhagen gelegen in Haaksbergen

Zorghuis Scholtenhagen

Eibergsestraat 157
7481 HJ Haaksbergen

Vestigingsmanager Antoinette Arink

06 – 10 72 75 34

Algemeen nummer

053 – 57 45 989
Zorghuis Scherpenzeel gelegen in Goor - Zorghuis Twente

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Markeloseweg 2
7471 JE Goor

Vestigingsmanager Nicole Lemmink

06 – 54 95 52 43

Algemeen nummer

0547 - 38 85 13